Skip to content

Basta! Gratis vanuit Antwerpen naar Brussel

Basta! Gratis vanuit Antwerpen naar Brussel

Mars: Zondag 27 februari

De regering neemt de dure energiefacturen niet serieus. 165 euro op een factuur die met 3000 euro stijgt? “Die ministers leven met hun hoge lonen in een bubbel," reageert Raoul Hedebouw bij Terzake. Deze regering dient de grote economische lobby’s, niet de mensen. Op 27 februari zeggen wij luid en duidelijk: Basta! En dat doen we met veel, heel veel volk! We moeten onze stem laten horen, want we kunnen winnen! 

Gratis van Antwerpen naar Brussel

Met de trein:

  • Centraal Station: verzamelen om 11u20
  • Berchem Station: verzamelen om 11u25

Met de bus:

  • Com. Weynsstraat 85, Hoboken: verzamelen om 11u35
  • Sint Rochusstraat 57, Deurne: verzamelen om 11u25


Daarom komen wij op straat

    Basta! Weg met torenhoge energiefacturen

De energieprijzen ontploffen, mensen kunnen niet meer. Tegelijkertijd maakt Electrabel nog meer winst. Dat kan niet blijven duren. Energie is geen luxe. Verlaag de btw op energie naar 6% en stuur de factuur naar Electrabel.

    Basta! Stop de loonblokkering

Alles stijgt behalve onze lonen. De grote beursgenoteerde bedrijven keren 6 miljard euro dividenden uit. Maar onze loonsverhoging wordt geblokkeerd? Het zijn niet de aandeelhouders die de maatschappij doen draaien, wel de werkende klasse. Ons werk verdient respect en een degelijke loonsverhoging.

    Basta! Beschermen, niet bestraffen

Om dit virus te verslaan hebben we investeringen nodig in openbare diensten, een sterke zorg en gratis zelftests om ons te beschermen. Weg met de huidige politiek, waar met een enkele vingerknip sectoren gesloten worden met een ministerieel besluit, zonder democratisch debat, zonder zich te moeten verantwoorden.

Het is genoeg geweest. Wij komen op straat en laten een andere stem horen. Het is tijd voor een menselijk beleid.

Gratis vervoer naar Brussel

 

Alle opstapplaatsen en vertrekmomenten

.