Skip to content

Arena moet sociaal en betaalbaar blijven

Arena moet sociaal en betaalbaar blijven

Op 6 juli 2018 besliste het stadsbestuur tot sloop en renovatie van de Arena-wijk. De bewoners van de Arena-wijk zitten met heel veel onzekerheid. De PVDA vindt dat de Arena-wijk sociaal moet blijven, aangenaam en betaalbaar om te wonen. De wijk mag geen winstgevende speeltuin worden van projectontwikkelaars die bevriend zijn met Bart De Wever.  De schandalige verkommering moet inderdaad gestopt worden. Maar bewoners moeten inspraak krijgen in de renovatie en de plannen van aanpak. Arenazwembad moet ook blijven. Een tweede sporthal is niet nodig.

Peter Mertens en huisarts Dirk Van Duppen zullen op de gemeenteraad van maandag 24 september Bart De Wever interpelleren over de aanpak van de renovatie van Arena met uw vragen, bekommernissen en voorstellen. Kristof Vissers en huisarts Bart Ostyn interpelleren op de districtsraad van donderdag 20 september.
 
Daarom organiseert de PVDA een bewonersvergadering bij Geneeskunde voor het Volk – De Bres op donderdag 30 augustus 2018 om 19 u. Allen welkom! Kom naar de bewonersvergadering. Samen staan we sterker!

Wat zijn al uw vragen en bekommernissen? Wat zijn al uw voorstellen? Stuur ze ons nu al door via het commentaarveld onderaan deze pagina.