Samen stoppen we racisme

Van de buschauffeurs die ons vervoeren, tot het zorgpersoneel dat het zo hard te verduren kreeg tijdens de covid. De werkende klasse is divers.

Als PVDA komen we op voor de rechten van heel de werkende klasse. Sommigen onder ons worden bij het zoeken van een job of woning gediscrimineerd omwille van een donkere huidskleur of omwille van hun afkomst. Dat racisme willen we niet laten passeren. Iedereen heeft recht op werk en recht op een dak boven hun hoofd.

Als PVDA komen we op voor de éénheid van heel de werkende klasse. Want samen staan we sterk. Racisme verdeelt. Wij weigeren ons te laten verdelen, want wat ons verdeelt, verzwakt ons.

Samen willen we racisme stoppen. Daarom steunt de PVDA de acties georganiseerd door het middenveld (Platform 21/3) op zondag 20 maart in Antwerpen.

Praktisch

Op zondag 20 maart komen we samen in actie tegen racisme. We verzamelen aan het Operaplein vanaf 13u30 en starten om 14u00. Aankomst in Spoor Oost rond 16u, waar het slotevent plaatsvindt aan bar Oost (met sprekers, muziek, slam, bar, ...)

 

WANNEER
20 maart 2022 om 13u30 - 16u30
WAAR
Actie in Antwerpen:
Operaplein
Antwerpen 2000
Belgium
Google map en route