Salon voor gelijke rechten. Zohra Othman nodigt uit.

Op 26 januari 2018 organiseert de PVDA zijn eerste Salon voor gelijke rechten. Thema: De strijd tegen het hoofddoekenverbod.

In alle Antwerpse scholen geldt een hoofddoekverbod sinds 1 september 2010. Op veel werkplekken zijn vrouwen met een hoofddoek niet welkom. Tijdens deze avond gaat Zohra Othman (districtschepen voor PVDA in Borgerhout) samen met de sprekers in op de achtergrond van het hoofddoekverbod: waarom werd het ingesteld? Wat wil men met een hoofddoekverbod bereiken? De PVDA strijdt mee voor de afschaffing van het hoofddoekenverbod. Hoe pakken we die strijd best aan, via juridische strijd, kunst, activisme,…? Welke overwinningen zijn er de voorbije 10 jaar al geboekt?

Noteer ook alvast de data van de komende salons:

  • 2 maart: Praktijktesten (locatie: EcoHuis, Borgerhout)
  • 29 maart: De strijd tegen discriminatie op de werkvloer (locatie: Mokkakapot, Borgerhout)

Facebook

WANNEER
26 januari 2018 om 20u00 - 22u00
WAAR
Actiecentrum PVDA Antwerpen
Gemeentestraat 6
Antwerpen 2060
Belgium
Google map en route

Kom je?

Door dit formulier te verzenden verklaar je je akkoord dat de PVDA de door jou verstrekte gegevens bijhoudt om je naargelang je interesses op de hoogte te houden van standpunten en activiteiten van de PVDA. Je kunt die gegevens opvragen, laten verbeteren en laten verwijderen. Dat kan per e-mail naar pvda@pvda.be, of per brief naar PVDA, M. Lemonnierlaan 171, 1000 Brussel. Als je vindt dat we je persoonsgegevens op een onrechtmatige manier verwerkt hebben, kun je een klacht indienen bij de Privacycommissie. Meer over het privacybeleid van de PVDA: www.pvda.be/privacy.

Schrijf als eerste een commentaar

Gelieve je mail te bekijken voor een link om je account te activeren.

Dit is jouw beweging