Rock Around The Serviceflats

Het Zorgbedrijf en projectontwikkelaar GANDS willen de serviceflats van De Oever afbreken. De bewoners zouden in de zomer van 2019 moeten verhuizen en blijven in onzekerheid of ze zouden kunnen terugkeren. Bovendien zijn ze bang dat de huurprijzen sterk zullen stijgen wanneer het Zorgbedrijg in zee gaat met een private ontwikkelaar.

Kom daarom samen met PVDA swingen op het plein voor betaalbare serviceflats en behoud van het volks karakter van de Sint-Andrieswijk. Mét DJ die zorgt voor muziek van de jaren 50-60!

WANNEER
16 februari 2019 om 14u00 - 17u00
WAAR
Oever
Oever
Antwerpen 2000
Belgium
Google map en route

Kom je?

Door dit formulier te verzenden verklaar je je akkoord dat de PVDA de door jou verstrekte gegevens bijhoudt om je naargelang je interesses op de hoogte te houden van standpunten en activiteiten van de PVDA. Je kunt die gegevens opvragen, laten verbeteren en laten verwijderen. Dat kan per e-mail naar pvda@pvda.be, of per brief naar PVDA, M. Lemonnierlaan 171, 1000 Brussel. Als je vindt dat we je persoonsgegevens op een onrechtmatige manier verwerkt hebben, kun je een klacht indienen bij de Privacycommissie. Meer over het privacybeleid van de PVDA: www.pvda.be/privacy.

Schrijf als eerste een reactie

Gelieve je mail te bekijken voor een link om je account te activeren.

Dit is jouw beweging