Geef ons Vleugels - sponsor onze kiescampagne op de fiets

Voor de PVDA geen megasubsidies zoals voor de andere partijen: met minder dan 1% van de dotaties verdedigen we 99% van de mensen. Enkel dankzij het engagement van duizenden mensen, ook financieel, kunnen we een sterke campagne voeren voor een samenleving zonder armoede, voor onze pensioenen, voor toegankelijke zorg, voor betaalbaar wonen...

Op 2 september organiseren we in Deurne dan ook onze 'fietseling': een fietssponsortocht die ons voert langs zes plaatsen waar PVDA en GvhV Deurne de afgelopen jaren verzet rond gevoerd hebben. We doen ook het gendenkteken op het Wim Saerensplein aan voor de anti-fascistische agenten en verzetslui van Deurne die omkwamen in WOII. Telkens wordt daar een korte uitleg gegeven.

Start om 14 uur aan de Bres, einde voorzien iets over 16 uur aan knooppunt 3 aan het Sterckxhof.

Facebook

WANNEER
2 september 2018 om 14u00 - 16u00
WAAR
Geneeskunde voor het Volk – De Bres
1 deelnemer
Danny De Waegh

Kom je?

Door dit formulier te verzenden verklaar je je akkoord dat de PVDA de door jou verstrekte gegevens bijhoudt om je naargelang je interesses op de hoogte te houden van standpunten en activiteiten van de PVDA. Je kunt die gegevens opvragen, laten verbeteren en laten verwijderen. Dat kan per e-mail naar pvda@pvda.be, of per brief naar PVDA, M. Lemonnierlaan 171, 1000 Brussel. Als je vindt dat we je persoonsgegevens op een onrechtmatige manier verwerkt hebben, kun je een klacht indienen bij de Privacycommissie. Meer over het privacybeleid van de PVDA: www.pvda.be/privacy.

1 reactie

Gelieve je mail te bekijken voor een link om je account te activeren.
  • Danny De Waegh
    neemt deel 2018-09-02 11:43:49 +0200

Dit is jouw beweging