Franken teut

De Franken Teut (mei 2017)

De achtste uitgave van De Franken Teut, het stadsmagazine van de PVDA.

de-franken-teut-mei-2017.jpg

 

Sectorbrief Petrochemie (maart 2017)

De afdeling van de PVDA in de petroleum- en de scheikundesector lanceerde haar nieuwe sectorbrief. Over langer werken en het dure leven. Over graaiers voor wie de sky the limit is, en werknemers die op hun honger blijven voor hun deel van de koek. Met nieuws uit de bedrijven aan de Scheldelaan en op Linkeroever. En met een warme oproep voor de tournee van boekvoorstellingen van Graailand in de provincie. Lees de folder hier, en geef je reactie via pvdapetrochemie@pvda.be. Ook wie de folder mee wil uitdelen aan de bedrijven mag ons altijd een seintje geven.

sectorbrief-petrochemie-nr.1.png

 

De Franken Teut (december 2016)

Hierbij vind je de zevende uitgave van De Franken Teut, het stadsmagazine van de PVDA.

de-franken-teut-december-2016.jpg

 

De Franken Teut (mei 2016)

Hierbij vind je de zesde uitgave van De Franken Teut, het stadsmagazine van de PVDA.

de-franken-teut-mei-2016.jpg

 

De Franken Teut (december 2015)

Hierbij vind je de vijfde uitgave van De Franken Teut, het stadsmagazine van de PVDA.
Het magazine bevat interviews met o.a. Zohra Othman, Nadine Peeters en Peter Mertens. Ook de actualiteit komt aan bod. En je vindt er een rijkdom aan nieuws uit de districten en van op de werkvloer

de-franken-teut-december-2015.jpg

 

De Franken Teut (juni 2015)

Hierbij vind je de vierde uitgave van De Franken Teut, het stadsmagazine van de PVDA.
In deze uitgave hebben we het o.a. over de taks shift en ons wetsvoorstel voor het invoeren van de miljonairstaks dat volgende week in het parlement wordt neergelegd. We gaan ook dieper in op de toekomst van de Antwerpse mobiliteit, met het problematische BAM-tracé en het briljante Ringland. Naar goede gewoonte bevat De Franken Teut heel wat waar de bewoners van onze stad van wakker liggen, zoals het tekort aan kinderopvang, de betalende containerparken, de onveilige kerncentrales, de soldaten in de Antwerpse straten, de vele waterafsluitingen, ... In deze uitgave ook een fotoreportage van het buurtfestival Diversity In Antwerp City, alsook van de namiddag met sport-en-spel gratis en voor iedereen... Veel leesgenot!

de-franken-teut-juni-2015.png

 

De Franken Teut (september 2014)

Hierbij vind je de derde uitgave van De Franken Teut, het stadsmagazine van de PVDA. Er valt weer heel wat te vertellen over wat we met de PVDA doen in Antwerpen en in de nationale politiek.
Enkele punten die de revue passeren: extra zondagsopeningen; afgewende privatisering van de Berchemse Sinterklaasstoet; aanklacht van het racisme bij de Antwerpse politie; steun aan Ringland; neen aan digitale discriminatie en aan wapentransporten door de Antwerpse haven; een interview met Jos D'Haese, net 22 geworden; en met Peter Mertens over besparingen en protestparades... Er zijn weer verschillende edities, per district en een bedrijfseditie, met telkens lokale aandachtspunten. In bijgevoegd digitaal bestand werden de verschillende edities gebundeld.
Veel leesgenot!

de-franken-teut-september-2014.png 

 

De Franken Teut (november 2013)

De Franken Teut is het stadsmagazine van de PVDA. Tweemaal per jaar vallen we met ons stadsmagazine bij de Antwerpenaren in huis. Daarmee willen we de mensen informeren en betrekken. Wij zeggen waar het op staat. In deze tweede editie stellen we de keuzes van het stadsbestuur aan de kaak om de bos- en zeeklassen te sluiten, de kinderboerderij te privatiseren, de riooltaks en verschillende andere belastingen te verhogen... In deze editie hebben we een gesprek met Zohra Othman – de eerste schepen van de PVDA in België – over hoe zij andere keuzes maakt als Borgerhouts schepen. We hebben ook een gesprek met Peter Mertens over de regering-Di Rupo en het alternatief durfplan van de PVDA... Acht bladzijden dik is deze editie geworden. Er zijn niet minder dan acht versies, bijna voor elk district één.

de-franken-teut-november_2013.jpg

 

De Franken Teut (juni 2013)

2013_juni_defrankenteut_cover.jpg

 

 


Schrijf als eerste een commentaar

Gelieve je mail te bekijken voor een link om je account te activeren.

Dit is jouw beweging