Bar Palestine

"17 april is internationaal uitgeroepen tot dag van solidariteit met de Palestijnse gevangenen in Israëlische gevangenissen. Op deze dag worden er wereldwijd acties georganiseerd uit steun met de Palestijnen opgesloten in Israëlische gevangenissen.

Bar Palestine: een nieuwe ontmoetingsplek om samen te komen en meer te leren over de situatie in Palestina, waarbij er telkens een ander thema aan bod komt en dit op regelmatige basis.

Op deze eerste avond zullen we het gesprek aangaan over de situatie van Palestijnen in Israëlische gevangenissen met kans om al je vragen te stellen.

Praktisch

  • 20u00 deur open
  • 20u15 inleiding
  • 20u30 start sessie
  • 21u30 pauze
  • 22u30 einde"

Bron en meer info

WANNEER
20 april 2018 om 20u00 - 23u00
WAAR
De Groene Waterman
Wolstraat 7
Antwerpen 2000
Belgium
Google map en route

Kom je?

Door dit formulier te verzenden verklaar je je akkoord dat de PVDA de door jou verstrekte gegevens bijhoudt om je naargelang je interesses op de hoogte te houden van standpunten en activiteiten van de PVDA. Je kunt die gegevens opvragen, laten verbeteren en laten verwijderen. Dat kan per e-mail naar pvda@pvda.be, of per brief naar PVDA, M. Lemonnierlaan 171, 1000 Brussel. Als je vindt dat we je persoonsgegevens op een onrechtmatige manier verwerkt hebben, kun je een klacht indienen bij de Privacycommissie. Meer over het privacybeleid van de PVDA: www.pvda.be/privacy.

Schrijf als eerste een commentaar

Gelieve je mail te bekijken voor een link om je account te activeren.

Dit is jouw beweging