CMBR met bloemneerlegging: Ik ben jong, dus ik fiets!

Critical Mass Bike Ride (CMBR) komt elke laatste vrijdag van de maand samen om de fiets te vieren in Antwerpen. Het is een fietsfeest met muziek en animatie. De fietstocht door onze prachtige stad duurt ongeveer één uur en is uitgegroeid tot een warm gezins- en ontmoetingsevent voor heel wat sinjoren en sympathisanten. Dankzij de politiebegeleiding rijden we rustig en veilig over kruispunten en drukke straten. 

Critical Mass Antwerpen fietst deze maand uitdrukkelijk voor een kindvriendelijke en veilige fietsstad!

Naar aanleiding van de drie dodelijke ongevallen met fietsers de voorbije weken, hebben we besloten om deze editie wat aan te passen. We zullen langs de plekken van ongeval fietsen en er telkens bloemen neerleggen. Ook vragen we de stad Antwerpen enkele dringende maatregelen te nemen die veilig fietsen voor Antwerpse kinderen en jongeren beter mogelijk maakt.

Rijden met de auto zegt ons niets, 
Antwerpen doen we met de fiets!

Meer info vind je op Facebook.

WANNEER
27 oktober 2017 om 18u00 - 19u00
WAAR
Theaterplein
Theaterplein
Antwerpen 2000
Belgium
Google map en route
2 deelnemers

Kom je?

Als je aanklikt ‘je mag mij mailen’ ‘je mag mij sms’en’ worden je gegevens opgenomen in de gegevensbank van de PVDA om je, volgens jouw interesses, op de hoogte te houden van publicaties en activiteiten van de PVDA. Je hebt het recht om deze gegevens op te vragen en te verbeteren. Richt je vraag naar PVDA, Lemonnierlaan 171, 1000 Brussel of pvda@pvda.be.

1 reactie

Gelieve je mail te bekijken voor een link om je account te activeren.
  • neemt met 1 personen deel 2017-10-19 09:49:56 +0200

Klaar voor echte verandering?