Moederdagontbijt aan huis

Met nauwelijks overheidssubsidies toch een aardige partijwerking opbouwen, hoe doet de PVDA dat? Het eenvoudige antwoord: de leden en sympathisanten van de
PVDA doen aan crowdfunding. Veel kleine bedragen maken een grote som, dat is de filosofie. In Wilrijk bezorgen we jaarlijks een ontbijt aan huis op Moederdag. Dat maakt niet enkel mama’s gelukkig, maar brengt ook geld in het laatje. Wil jij je moeder verrassen of jezelf eens in de watten leggen op dinsdag 15 augustus?

Voor €10 wordt een heel gamma ontbijtproducten voorgeschoteld. En voor slechts €5 extra haal je de luxe-editie (inclusief cava) in huis. Hou je van zoetigheid, dan kan je kiezen voor de dessertendoos, ook aan €10.

Bestellen kan je met een mailtje naar geert.synnave@hotmail.com. Betalen doe je via storting op BE80 9730 2619 4377 of cash bij levering. Op zaterdag 12 augustus sluiten de inschrijvingen af.

We leveren wel enkel in Wilrijk en op het Kiel en dit tussen 8 en 11u 's morgens. Maak evt. het gewenste uur van levering kenbaar bij je bestelling, wij proberen daar zoveel mogelijk rekening mee te houden. Afhalen is ook mogelijk, dat is in 't Groene Huisje, Jules Moretuslei 341 op dinsdag 15 augustus tussen 8u en 11u.

Datum: 
dinsdag, 15 augustus, 2017 - 08:00
Plaats: 
Wilrijk